Tuinverlichting

Tuinverlichting is eenvoudig en leuk en geeft u de buitenverlichting die u nodig heeft om in het donker van uw tuin te genieten. Buitenverlichting is een van de belangrijkste investeringen die u kunt doen om de mooie uitstraling van uw tuin te beschermen en u zult merken dat deze zichzelf zeer snel terugverdient. U kunt binnen enkele minuten een Solar Garden-verlichtingssysteem opzetten en ze zijn perfect voor elk type tuin, of u nu groenten of bloemen wilt verbouwen. Als je op zoek bent naar iets dat lang meegaat, probeer dan Solar Wall-lampen of Solar Ground-spots.

Tuinverlichting plaatsen

Tuinverlichting voor buiten is er in een breed scala aan stijlen, maten en vormen. Welk type tuinverlichting u ook zoekt, wij hebben de tuinverlichting voor u. Hanging Solar Garden Lights wordt geleverd in een volledige reeks lichtbronnen, variërend van lampen die goedkoop en gemakkelijk te installeren zijn, tot lampen die geavanceerder zijn maar nog steeds heel gemakkelijk te gebruiken. Met zoveel keuzes, bieden we een zonne-padverlichting, halogeen schijnwerper, spot en inbouwdownlight van kleur veranderende landschapsverlichting. Met een Solar tuinverlichtingssysteem kunt u creatief zijn met uw tuinverlichting en toch de eenvoud en flexibiliteit hebben die u wenst.

Woont u op een groot terrein met verschillende soorten struiken en bomen, of heeft u een grote voortuin die u graag zou willen verlichten, dan kunt u een aantal Solar Yard verlichtingsoplossingen aanbrengen. Zonne-tuinverlichting is er in verschillende vormen, zoals laagspanningsverlichting of zonne-schijnwerpers, die u de hele nacht urenlang fel zonlicht zullen bezorgen. Als u een goed verlichte loopbrug of oprit heeft die u zou willen verbeteren, maar niet veel geld wilt uitgeven, is er een goedkoop alternatief voor landschapsarchitectuur met zonnepanelen.

De laagspannings- en energiezuinige schijnwerpers zijn verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten en de led-grondverlichting op zonne-energie is ook erg populair. Beide goedkope verlichtingsalternatieven zijn uiterst eenvoudig te installeren en worden geleverd met meegeleverde bedrading. Ze zijn niet zo helder als hun hightech-tegenhangers, maar Solar grondspots  bieden je de hele nacht urenlang geweldige kleuren.

Als u een elektriciteitsaannemer aan uw huis heeft gekoppeld, kunt u hiervan misschien profiteren om de led-tuinverlichting op zonne-energie te laten werken. Met deze optie kunt u de behoefte aan elektriciteit elimineren zodra het armatuur is opgestart en vervolgens eenvoudig de LED-verlichting aansluiten op uw bestaande elektrische bedrading. U dient er eerst voor te zorgen dat u geen elektrische problemen heeft met uw huidige bedrading. Het laatste dat u wilt, is dat het ledlampje doorbrandt, waardoor u al uw harde werk verliest. Het is veel beter om een paar extra dollars uit te geven en jezelf wat kopzorgen te besparen dan om veel geld uit te geven en er vervolgens achter te komen dat het LED-licht niet gaat werken.

Bij het kiezen van een accu om je tuinverlichting op zonne-energie van stroom te voorzien, heb je verschillende mogelijkheden. Een daarvan is om gewoon een standaard oplaadbare batterij te gebruiken voor het geval u geen toegang tot elektriciteit heeft. Een andere is het gebruik van een deep-cycle batterij die buitengewoon efficiënt is, maar die periodiek moet worden opgeladen en ontladen. Ten slotte kunt u een batterij van het type Ni-Cd gebruiken. Deze batterijen zijn buitengewoon efficiënt, maar slaan geen grote hoeveelheid elektriciteit op en kunnen enigszins temperatuurgevoelig zijn.